Prijslijst

Hieronder vindt u een overzicht van de producten die ik gebruik. U kunt deze ook via mij bestellen. Zowel bij een bezoek aan mijn salon als via het contactformulier.

Alle producten zijn uitgebreid getest en goedgekeurd voor professioneel gebruik. 

Prijslijst

Wandelwol 20 gram

€ 9,95


Antidruk-wol van wandelwol bestaat uit 100% Nederlands schapenwol zonder chemische bewerkingen of toevoegingen. Het materiaal is zacht en rijk aan lanoline (wolvet). Zakje van 10 of 20 gram.

Samenwerkende pedicures

€ 12,50


Diversen van Samenwerkende pedicures. Voor al uw voetproblemen. Alleen te verkrijgen via uw pedicure

Voetbalsem groen Voor de dagelijkse verzorging

€ 12,50


Natuurlijk is het gewoon lekker om uw voeten dagelijks te verzorgen met deze heerlijke, zachte voetbalsem. De voeten wassen en zorgvuldig afdrogen, dagelijks licht in masseren.

Voetbalsem blauw Herstelt en ondersteunt

€ 12,50


Ondersteund het herstellend vermogen van de huid en versterkt de nagels. De voetbalsem is rijk aan verzorgende ingrediënten. de voeten wassen en afdrogen, dagelijks licht in masseren.

Voetbalsem rood Gebruik bij koude voeten

€ 12,50


Stimuleert de doorbloeding en zorgt voor een aangenaam warm gevoel. Maar ook voor de dagelijkse verzorging. 2 x Daags licht inmasseren.

Voetbalsem Soft Goed voor droge voeten

€ 12,50


Deze snel intrekkende voetbalsem geeft een fluweelzachte huid, terwijl het ook de vorming van kloven voorkomt. 2 x per dag aanbrengen. Zorg vooral voor droge voeten

Honingzalf Verzorgt ruwe en schrale huid

€ 12,50


Honingzalf is uitermate geschikt voor de verzorging van de ruwe en schrale huid. Na het aanbrengen en licht inmasseren voelt de huid al snel weer zacht en soepel en heerlijk ontspannen. Bevat o.a. honing en calendula.

Winterbalsem Preventief tegen koude

€ 12,50


Wie last heeft van koude handen en voeten moet vooral preventieve maatregelen nemen. De oorzaak is veelal een slechte doorbloeding van de huid. Masseer voeten of handen 2x per dag met dit produkt op basis van o.a. glycerine, kamfer en rozemarijn. De balsem zal een warm gevoel veroorzaken.

Kloven zalf Voor de verzorging van kloven

€ 12,50


De speciale samenstelling met o.a. wolvet, vaseline en zinkoxyde doet de zalf diep doordringen. De huid voelt zacht en soepel aan, Ook geschikt voor de handen.

Voor de verzorging van eelt en likdoorns

€ 12,50


Eelt en likdoorns zijn een van de meest voorkomende voetproblemen. Ze worden veroorzaakt door verkeerde schoenen, hoge hakken en ook leeftijd speelt een rol. 1x per dag ruim aanbrengen en scrubben, desnoods afdekken met een pleister.

Spataderen Voor de cosmetische verzorging van spa

€ 12,50


De crème is goed voor de bloedcirculatie. Een gebrekkige circulatie ligt aan de basis van ontsierende aderen. Ook voor de verzorging van branderige en vermoeid aanvoelende voeten. 2 x daags goed inmasseren.

Schoen & sok spray Voor extra hygiëne

€ 12,50


Voor extra hygiëne is de behandeling van schoenen en sokken belangrijk. De spray komt tot in de kleinste hoekjes en zorgt voor frisse en hygiënische schoenen en sokken. Te gebruiken in combinatie met de produkten voor de verzorging van kalknagels en voetgel.

Voetbadolie Weldadige ontspanning

€ 12,50


Na een inspannende dag is het heerlijk om uw voeten eens lekker te verwennen. Daarvoor hebben wij deze weldadige voetbadolie ontwikkeld op basis van maïskiemolie, lavendel en dennennaaldenolie. Uw voeten zullen weer ontspannen en fris aanvoelen.